dimarts, 22 de juny del 2021

2n any del Projecte TocaCorda!

Al mes de març vam poder iniciar de nou el Projecte d'escola TocaCorda, on per segon any, l'alumnat ha pogut gaudir de l'aprenentatge del violí dins de la franja horària d'Espai Creatiu.

Després d'iniciar el projecte l'any passat amb l'alumnat de 4t, enguany tocava el moment d'avançar i iniciar-lo amb una noca promoció de violinistes, així doncs, l'alumnat de 5è, ha pogut reprendre les classes de violí, i s'ha incorporat la 2a promoció, l'alumnat de 4t.

Tot l'alumnat que va triar poder endinsar-se en el món d'aquest instrument, ha pogut aprendre les seves característiques, la digitació, conceptes de llenguatge musical i sobretot, l'aprenentatge de diverses peces musicals de petit format.

L'any vinent continuarem amb una nova promoció i arribarem a completar l'aplicació del projecte als tres cursos superiors de primària. Cal dir, però, que aquestes dues primeres promocions no han pogut gaudir de tot un any sencer d'aprenentatge a causa de la pandèmia i l'aplicació de les mesures de seguretats per la COVID-19 al centre, però això no ha fet que en la mesura del que ha estat possible, el centre ha pogut iniciar-ho el més aviat possible!

Desitgem que el curs vinent, puguem completar un any sencer de formació i d'aprenentatge del violí i poder-ho obrir i ensenyar a les nostres famílies de l'escola!

Noies i nois TocaCorda, molt bona feina! I moltes gràcies a l'Héctor, per ensenyar-nos no només a tocar el violí, sinó també a estimar una mica més la música!





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada