dilluns, 15 de juny del 2020

HOLA, SANT PERE!



La Festa Major de Sant Pere és una festa molt esperada per grans i petits. Els nens i les nenes de la ciutat s'entusiasmen amb els elements del nostre Seguici Festiu i viuen amb molta alegria i passió aquests dies.

Enguany, a causa de la situació ocasionada pel COVID-19, no es podrà celebrar la Festa Major de Sant Pere en les mateixes condicions que es feia cada any i, evidentment tampoc es podrà celebrar l'Hola, Sant Pere! Després de 6 edicions en què els nens i nenes de la ciutat de Reus es convertien en els protagonistes de la Festa Major donant la benvinguda formant un mosaic amb una gran silueta d'un dels elements del Seguici Festiu de Reus, aquest any serà impossible fer-ho.

Enguany, de manera excepcional, el que us proposem a continuació va destinat a TOTS els alumnes des d'Infantil fins a 6è de primària.


PASSOS A SEGUIR PER PARTICIPAR EN L'"HOLA, SANT PERE!"

1. Descarrega't la cartolina que trobaràs a l'enllaç.
2. Agafa els teus colors i pinta les lletres.
3. Quan tinguis la cartolina pintada demana que et gravin amb el mòbil.
4. Agafa la cartolina amb les dues mans, aixecala amunt, mou-la d'un costat a l'altre i crida ben fort: HOLA, SANT PERE!
5. Envia'ns el teu vídeo, abans del 19 de juny, a holasantpere@canalreustv.cat indicant el teu nom i cognoms i la teva escola.
6. El vídeo ha de ser en horitzontal i no ha de durar més de 10 segons.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada