divendres, 29 de maig de 2020

ELS CUINERS DE P4

Durant aquest temps que hem hagut d'estar a casa, moltes i molts hem aprofitat per aprendre coses noves i també dedicar-ne més temps del que habitualment podem. Volem compartir amb vosaltres com els petits de P4, els Dofins i els Motoristes, gaudeixen sent cuiners:
Mmm..... pastes i pastissos de la Imane, l'Amaray i l'Aya.

El Mouad prepara creps i galetes i ho fa amb la seva germana.


L'Aarón prepara torradetes amb ou, "torrijas", que diu ell que estan molt bones! 

Que no li falti el davantal al Zakaria per fer aquestes galetes amb xocolata que tenen tan bona pinta! Per menjar-se-les!

Així de bé agafen energia fent el seu propi suc de taronja l'Aya i l'Aarón.


L'Eusebi, el Joel, el Bernardo i l'Aarón s'han posat d'acord per crear les seves pròpies pizzes i així de bé els han quedat! Segur que no va quedar ni un petit trosset!La Sofia prepara "arepes" amb la seva família, un plat típic del seu país! I el Samuel amb el seu germà, netegen el peix per sopar.

 El Fabricio prepara sandwich i l'Edgar ajuda amb el dinar.


A més a més, han aprofitat per experimentar i jugar amb els aliments, tastant-ne de nous i intentant endevinar-los a través del gust, tot un repte! Però, sobretot d'allò més divertit. 


Aquest temps els dofins i els motoristes s'estan convertint en autèntics cuiners, mireu el Roger i el Fabricio!Però no només s'han fet uns magnífics xefs, sinó que també han tingut temps de dedicar-se a altres oficis.
El Bernardo s'ha convertit en doctor.


El Leo i l'Alejandro han sigut policies per una estona, amb creació de disfressa inclosa!I el Joel i l'Eusebi, a banda de fer de policies, també han sigut uns grans bombers!


SEGUIU AIXÍ, SOU UNS GRANS ARTISTES!
Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada