dilluns, 10 de febrer del 2020

Setmana Cultural 2020 - Els Jocs Tradicionals

Els jocs tradicionals són jocs que provenen de la tradició popular i s’han conservat en el temps, passant de generació en generació. Són un element important i integral de la nostra cultura, que forma part de la nostra societat. És per això que l’escola és el lloc ideal per apropar aquests jocs al nostre alumnat a fi d’afavorir-ne la transmissió i la integració.

Els jocs són llenguatge, demanen una expressivitat psicomotora i afectiva alhora que l’estimulen, són creativitat i ritual, estan fets sobre uns esquemes bàsics que s’han de respectar i que alhora són molt necessaris per les rutines que l’alumnat precisa i que al mateix temps són vius, flexibles i permeten el canvi, l’exploració i moltes variants.

Enguany, a l’escola engeguem un nou projecte de pati, on l’alumnat disposarà de diverses alternatives per tal d’oferir un complement per a la formació integral del nostre alumnat.

A més, donat que l’escola recupera la Rua de Carnaval, també hem volgut relacionar-lo i anar tothom disfressat amb la temàtica: “Els Jocs Tradicionals”.

Des de l’Equip Directiu us animem a venir als diferents tallers que es realitzaran i a seguir-nos a la Rua de Carnaval.

L'Equip Directiu



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada