divendres, 13 de desembre del 2019

Moments amb les famílies

Durant els mesos de novembre i desembre, les aules d'infantil s'han obert a les famílies per compartir durant una estona el nostre dia a dia i les activitats que organitzem. Les famílies dels grups Dofins i Motoristes han participat durant diverses sessions a les aules col·laborant amb els seus fills i filles, realitzant una manualitat, fent jocs de llengua, jocs matemàtics...

L'objectiu principal ha estat apropar les famílies a l'aprenentatge diari dels petits que sorgeix a l'escola i compartir moments que els ajudin a valorar-ho. D'aquesta manera, han pogut conèixer com es desenvolupen les sessions i com els seus fills i filles es relacionen i interacciones a l'aula.

És clar que, el més bonic ha estat veure els somriures dels infants quan veien aparèixer a les seves famílies i sentir-les més a prop. També, "compartir-les" amb els altres i sentir aquell protagonisme que els entusiasma.

Les mestres estem molt contentes de la participació i de valorar conjuntament aquest vincle. Seguirem, com ja saben, obrint les portes de les aules per compartir moments, sentiments, sensacions, joc i aprenentatge! Moltes gràcies!

Us compartim algunes fotografies d'aquests grans moments:











  


























Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada