divendres, 29 de novembre del 2019

MOTORISTES EN ACCIÓ



Els infants d’un grup de P4, coneguts com ELS MOTORISTES, vam realitzar aquesta setmana una sortida molt esperada. El dia que ens vam assabentar que faríem una petita excursió ens vam alegrar però encara més quan vam saber que aniríem a una botiga de motos.

Vam anar a MOTOBIKE, que es troba a prop de l’escola, i vam passar una estona molt emocionant!

Com podeu imaginar, només sortir de l’escola ja és una aventura!


El camí també, perquè moto que passava, la sorpresa pujava. A més, vam poder parlar de tot allò que havíem après sobre el món de les motos, aturar-nos per observar-les, llegir-ne les matrícules, reconèixer el senyal d’un pàrquing...




Però, arribar a la botiga ens va deixar amb la boca oberta! L’equip de Motobike i en Xavi com a guia, ens van explicar moltes coses sobre les motos, algunes de les quals no sabíem. També, el que més ens va agradar va ser pujar a una moto i provar-nos l’equip de motorista. L’experiència va ser única! A més, vam tornar a l’escola acompanyats de la nova mascota, en Tedi, que ens acompanyarà com un nou membre dels motoristes! Ara gaudim també de les revistes i ens encanta recorda tot el que vam veure... moltes gràcies!










L’experiència ha sigut genial!
Moltes gràcies a tot l’equip de Motobike per l’acollida i per dedicar el vostre temps a la nostra emoció!




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada