divendres, 22 de novembre del 2019

CORAL RUBIÓ i ORS - La 4a promoció

SETMANA DE LA MÚSICA 2019
INSTRUMENTAL

La fins ara Coral Rubió i Ors (alumnat de 6è) farà el seu traspàs a la nova Coral (alumnat de 5è), on totes dues formacions, només per uns instants, seran la Coral Rubió i Ors.

A través de les respectives interpretacions, ens transportaran a un món musical ple d’energia i màgia.

El curs 2016-2017, des de l’Àrea de Música i Dansa, es va iniciar el bonic projecte de la Coral Rubió i Ors, instaurat a 5è de primària, on tot l’alumnat de l’escola podrà participar arribat en aquest nivell.

En el transcurs de la seva participació podran conèixer de manera molt més propera què significa formar part d’una Coral, fomentant així la cohesió de grup, reforçar la responsabilitat i el compromís, el respecte als companys, potenciar de manera activa la intel·ligència musical i la descoberta de noves capacitats pròpies. A més, d’un treball conjunt de veu i expressió corporal, remarcant la importància del moviment en gran grup.

Així doncs, acabem una setmana plena de molta música i instruments amb l'acte d'inauguració de la
4a promoció de la Coral Rubió i Ors!







Aquest matí però, ha tingut lloc la seva preestrena, on la Coral sortint i la Coral entrant han pogut fer un assaig general amb públic. Han assistit l'alumnat d'Infantil i de primer de primària, on també hem convidat a la gent gran del Centre Sociosanitari Ciutat de Reus.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada