divendres, 18 de juny del 2021

VIII Jocs Florals Escolars de Catalunya

El Departament d'Educació convoca els Jocs Florals Escolars de Catalunya amb l'objectiu de potenciar i estimular l'expressió i producció escrita dels nois i les noies i fomentar una tradició cultural pròpia i arrelada al país.

El Departament d’Educació convoca els VIII Jocs Florals Escolars de Catalunya amb l’objectiu de promoure l’escriptura tant en prosa com en poesia en infants i joves de sis a divuit anys. Per tal d’impulsar la producció de textos escrits en poesia, enguany a cada cicle escolar, es premiarà una producció escrita en poesia i una altra en prosa. La categoria del conte il·lustrat està adreçat a tots els alumnes de primària i als alumnes de primària de les escoles d’educació especial. L’objectiu és promoure la creació literària potenciant el treball interdisciplinari des de l'àmbit lingüístic, l’àmbit digital i l’àmbit artístic. En aquesta categoria s’han d’abordar noves tècniques narratives com el guió, la llengua oral, la banda sonora i la dimensió visual i plàstica.

Avui, divendres 18 de juny de 2021, hi ha hagut l'acte nacional, presidit pel conseller d'Educació, on el nostre alumnat participant ho ha pogut seguir en directe.

Així doncs, hem rebut la notícia que hem estat els guanyadors de la categoria D2 d'Educació Especial en l'apartat de poesia amb el treball L'escola amb la COVID.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada