dimarts, 11 de maig del 2021

La creativitat emocional a través de la música

Els i les alumnes de Cicle Inicial de l’escola treballem i aprenem cada dia d'allò més divertit, però també desconegut, com el llenguatge musical, en totes les seves variants. Ho fem amb activitats instrumentals o amb moviments i danses, però també sabem com és d’important potenciar la nostra creativitat. Les àrees de música i plàstica són espais increïbles per fer-ho, i aquesta setmana hem treballat la imaginació i les emocions en una activitat a la classe de música. Ja sabem que ens encanta dibuixar i escoltar música, però quan unim les dues disciplines artístiques ens sorgeixen creacions i sensacions increïbles. 

Per començar, ens hem relaxat, tot escoltant les peces musicals, per començar a prendre consciència del nostre cos i veure què ens evocaven les diferents melodies: una nit estrellada, una papallona volant lliure, un camp mogut pel vent, una barqueta sola al mig del mar, uns amics mirant els núvols… Tot seguit, hem començat a dibuixar tot allò que sentíem, mentre analitzàvem i enteníem les nostres emocions. Després, hem compartit amb els companys i les companyes tot allò que hem sentit i, sabeu què? Tots sentim coses diferents escoltant la mateixa peça musical!

Aquí us deixem algunes imatges d’aquesta activitat creativa que tant hem gaudit! Esperem que us agradin les nostres creacions i que us animeu a fer-ho a casa!



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada