divendres, 26 de febrer del 2021

Robòtica a Cicle Superior

Quan parlem de robòtica és fàcil pensar en robots gegants que destrueixen edificis. Però no cal anar tan lluny... estem descobrint que la robòtica està present a les nostres vides, que és una eina per ajudar-nos i facilitar-nos qualsevol tasca del dia a dia. I fins i tot que, uns alumnes de 5è i 6è sense apenes coneixements previs, són capaços d’entendre el que implica un pensament computacional, que es programar, i de resoldre diferents situacions plantejades amb l’ajuda d’eines com els “probots” aplicant diferents conceptes computacionals i càlculs matemàtics a través del mètode científic.

Us deixem a una petita mostra de fotografies de la primera sessió en les que hem treballat:

- Els “Probots”, en els que podem programar i seqüenciar el robot per tal de recórrer unes distàncies que nosaltres calculem i determinem, a més de calcular els graus necessaris en cada gir. 


- Lego WeDo 2.0 education: on son els alumnes qui partint des del començament han de construir el seu propi robot i fer-lo funcionar amb el motor de que hi disposen, com a primera mesura de contacte amb la construcció i manipulació en termes de robòtica.


Estigueu atents, per què continuarem ampliant els coneixements de la robòtica!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada