dilluns, 23 de novembre del 2020

Setmana de la Música 2020 - Any Beethoven

Ahir diumenge 22 de novembre, va ser el dia de la patrona de la Música, Santa Cecília. Per aquest motiu, des de l'Àrea de Música i Dansa, un any més, a l'Escola Rubió i Ors volem celebrar-ho amb la Setmana de la Música.

Enguany, la setmana més musical del curs, ha d'estar modificada i deixarem de banda activitats que aplegava al mateix moment a bona part del nostre alumnat. Així doncs, dins les nostres possibilitats, enguany encarem una Setmana de la Música 2020, dedicada a commemorar l'Any Beethoven, amb motiu del 250è aniversari del naixement del compositor.

Per tal de celebrar l'Any Beethoven, els i les mestres de música de l'Escola ho portarem a terme des de la vessant més plàstica, on deixarem anar la nostra creativitat i imaginació per endinsar-nos en la creació de la representació visual d'una de les obres de Ludwig van Beethoven en versió moderna.

Per saber més sobre el que realitzarem a les sessions de música per tal de treballar la figura d'un dels més grans compositors de la història, us deixem el programa de mà a continuació.






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada