divendres, 30 d’octubre del 2020

La Castanyada a l'Escola

Avui hem celebrat la Festa de la Castanyada a l'Escola. Aquest any però, ha estat molt diferent, ja que no hem pogut realitzar com cada any les diferents activitats, ja que hem hagut de tenir present i en compte totes les mesures habituals de seguretat establertes, els grups estables, les diferents zones de pati...

Enguany hem hagut de deixar de fer els típics jocs intercicles, les danses per a la celebració treballades des de l'Àrea de Música i Dansa, la no realització dels panellets on grans i petits s'hi aplegaven per fer-ho conjuntament i les castanyes torrades per membres de l'AMPA.

Tot i això, els nostres alumnes han gaudit de la Festa de la Castanyada realitzant jocs amb el seu grup estable i també han realitzat una manualitat que s'emportaran cap a casa.

La Senyora Castanyera s'ha connectat en directe amb les aules de Cicle Mitjà i Cicle Superior, on els ha fet arribar un bonic missatge! L'alumnat d'Infantil i Cicle Inicial, sí que ha rebut la seva visita!

Així doncs, la Senyora Castanyera ens ha deixat a cada aula una petita capsa amb una proposta d'activitat i manualitat. A més a més, dins de la capsa hi havia un obsequi de part de l'AMPA, una bosseta per poder guardar la mascareta! Genial!

Bona Castanyada!










Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada