dimecres, 23 d’octubre del 2019

COLÒNIES DE 6è A BARCELONA

Els passats dies 9, 10 i 11 d'octubre, l'alumnat de 6è vam viatjar a Barcelona per gaudir d'unes magnífiques colònies.

El primer dia, en arribar a la ciutat, ens vàrem dirigir al castell de Montjuïc per tal de situar-nos al mapa i obtenir una gran panoràmica de Barcelona amb els seus principals punts turístics. A la tarda, després de "carregar les piles" a l'alberg, vam visitar els principals llocs que havíem vist al matí. Per fer-ho, ens vam moure amb transport públic durant tota la tarda!!

L'endemà, després d'una nit de cinema i jocs, vam tornar a utilitzar el metro i l'autobús i ens vam dirigir a Ciutat vella, on vam conèixer les diferents èpoques històriques de Barcino (actualment Barcelona). Ja a la tarda, vam jugar amb jocs típics dels ibers i de l'imperi romà. La nit la vàrem reservar per fer una magnífica discoteca!!

El tercer i últim dia, vam visitar el passeig de Gràcia amb les seves majestuoses cases modernistes. Davant de cadascuna d'aquestes, vam fer una petita representació teatral!!! En acabar, vam visitar la "Pedrera" i la vam conèixer en profunditat. Una autèntica passada!! 

Després de dinar, ens dirigirem a l'autobús per tornar cap a casa, amb una enorme satisfacció i moltíssims coneixements sobre la capital catalana i les diferents etapes de la història. 
Us deixem aquí un recull de fotografies de totes les activitats anomenades!!!





















Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada