CORONAVIRUS

Benvolgudes famílies,

Per tal de poder-vos tenir informades en tot moment amb les darreres novetats, instruccions i notícies relacionades amb la pandèmia del Coronavirus SARS-CoV-2, des de l'escola hem habilitat aquest nou canal on us anirem compartint quelcom relacionat.

Des de l'Escola Rubió i Ors us mantindrem informats a través del Piulapp i les Xarxes Socials.


GUÀRDIA URBANA de Reus
14 d'abril de 2020


La Guàrdia Urbana de Reus ens fa arribar un vídeo que han preparat amb informació important per a fer-vos-ho arribar a les famílies i als infants de les escoles.  

AJUTS DE MENJADOR
23 de març de 2020

Les primeres targetes moneder per als ajuts de menajdor escolar ja s'estan utilitzant

  • El Departament d’Educació destina a aquesta mesura un import inicial de 6 milions d’euros, ampliables en funció de l’allargament del tancament dels centres educatius.

Les targetes moneder per als ajuts de menjador ja s’estan enviant als ajuntaments i als consells comarcals des de divendres 20 de març i està previst que en els propers dies arribin a tots els punts de distribució. Els serveis socials són els responsables de la gestió de les mesures per garantir el dret bàsic d’alimentació dels infants que es trobin en situació de vulnerabilitat i estiguin afectats pel tancament dels centres educatius, tal i com estableix el Reial decret 7/2020. A partir d’aquí, els ajuntaments i els consells comarcals, amb la col·laboració del Departament d’Educació, estan organitzant la comunicació a les famílies i els sistemes de distribució de les targetes. En algunes comarques i municipis, ja es van fer arribar les targetes el mateix divendres i algunes famílies ja han començat a fer-ne ús.

En total seran 144.000 targetes per als ajuts de menjador escolar, per a les quals el Departament d’Educació hi destinarà una primera inversió de 6 milions d’euros, ampliables en funció de l’allargament del tancament dels centres educatius.


Les targetes no són nominals, cadascuna disposa d’un codi d’identificació per relacionar cada targeta amb cadascun dels alumnes beneficiaris de l’ajut. L’ús de les targetes és exclusivament per a compres en qualsevol establiment d’alimentació i seran vàlides durant un any.

16 de març de 2020

Us adjuntem la nota de premsa dels Departaments d'Educació i Treball, Afers Socials i famílies on garanteixen els ajuts de menjador.Què és el coronavirus SARS-CoV-2?


Cal seguir les indicacions, recomanacions i protocols que estableix el Departament de Salut pel que fa a la prevenció del virus, podeu consultar:

http://canalsalut.gencat.cat/coronavirus


DOCUMENT INSTRUCCIONS
13 de març de 2020

Document rebut des dels Serveis Territorials i publicat al DOGC.TANCAMENT DE CENTRES EDUCATIUS
12 de març de 2020Cap comentari:

Publica un comentari