dilluns, 10 de desembre del 2018

SETMANA DE LA MÚSICA 2018: TRADICIONAL MAJOR

Durant la passada setmana del 19 al 23 de novembre, a l’Escola vam celebrar la Setmana de la Música, on vam realitzar durant tots aquells dies diferents activitats musicals a tots els nivells.

Aquí us deixem el programa:


Sota el títol “Tradicional Major” vam gaudir de diversos tallers relacionats amb el Seguici Festiu de la Festa Major de Reus. Vam tenir l'oportunitat d’apropar-nos directament amb els diferents elements festius: el Ball de Gitanes, els Xiquets de Reus i el Ball de Bastons de l’Orfeó Reusenc.



A més a més, l’alumnat de 1r va conduir una activitat musical adreçada a l’alumnat d’Educació Infantil, Let’s sing! Let’s dance!, on tots junts vam gaudir escoltant, cantant i ballant diverses cançons en anglès al ritme de la música.




Els alumnes de P3, P4 i P5 van poder veure ballar al gegantó del barri, en Pau Miró i posteriorment ens vam fer una fotografia de grup amb ell.





El mateix dia 22 de novembre, dia de la patrona de la música, a l’Escola vam realitzar l’audició dels nostres petits instrumentistes, enguany amb la participació també de tres mestres de l’Escola.



Per finalitzar la Setmana de la Música, vam concloure-la amb la ja tradicional estrena de la nova Coral, on per segona vegada vam veure actuar la Coral sortint, la qual es va acomiadar i vam rebre als nous integrants de la Coral entrant, la 3a promoció de Coral Rubió i Ors.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada